INGEN AVKLARING VEDRØRENDE FISKEKORT

I et felles møte med grunneierne i desember i fjor, ble det besluttet å innføre fiskekort på Høgevarde. Hensikten var som før nevnt blant annet å tilfredsstille kravene fra fylket for å oppnå kostnadsfri kalking av alle tjenna, og også Fyrisjøen.

Grunneierne skulle utforme den praktiske og økonomiske rammen for ordningen, og fiskeforeningen skulle først og fremst bistå i informasjonsarbeidet overfor hytteeierne og alle fiskeinteresserte.

Gjennom flere måneder har vi nå etterlyst en avklaring i dette spørsmålet, men vi har dessverre ikke fått noen respons fra grunneierne.

For foreningens egen del – og på vegne av alle dere fiskeinteresserte  –  finner vi det nå nødvendig å konkludere . Sesongen står for døren !

Vi ber derfor om at alle dere som setter pris på foreningens arbeid innbetaler kr 200,- som en frivillig fiskekortavgift, slik at vi står best mulig rustet for å fortsette kultiveringsarbeidet. Du betaler den frivillige fiskekortavgiften til  kontonummer 6129.14.08108

Blant annet vil vi om kort tid komme tilbake med dato og sted for de av dere som vil hjelpe til med årets fiskeutsett,  som sannsynligvis vil finne sted i første halvdel av juni.

En tanke om “INGEN AVKLARING VEDRØRENDE FISKEKORT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s