Fiskeforeningen trenger ditt bidrag

Fiskelykke gir unger med appetitt på hyttetur!

De fleste har vel prøvd fiskelykken en gang eller to, og kanskje gått lei av mangel på bett, også her på Høgevarde. Men fiskeforeningen jobber med saken ! Tenk deg egne eller andres unger som plutselig får napp, og stolt trekker opp en flott ørret. Det er ikke for ingenting at man snakker om å «bli bitt av fiskebasillen» !  Og da blir det lettere å få ungene med på fjellet neste gang. Sondre på 8 år fikk årets første fisk forrige helg og viserher stolt frem fiskene han fikk

Årets første for Sondre på 8 år

Årets første for Sondre på 8 år

Høgevarde Fiskeforening setter hvert år ut hundrevis av flotte ørreter i alle tjenna i vårt nærområde. Dette koster flesk:  En to-åring på ca 200 gram koster ca kr 50,  og en flott treåring med dobbelt størrelse koster ca kr 75.   Grunneierne hjelper oss med penger til dette, ved at fiskeforeningen får en betydelig andel av inntektene ved salg av fiskekort.I år går nesten hele budsjettet vårt med til fiske-utsett.  Dette er viktig, men vi skulle også svært gjerne ha kalket tjenna, i likhet med i de foregående årene.  Kalking er fundamentalt for å unngå forsuring av vannkvaliteten, og bedrer ørretens trivsel og forplantningsevne.Og da trenger vi mer penger.  Kalking koster oss ca kr 25.000,  og det er dette beløpet vi nå ber om bidrag til. Alle monner drar – små og større bidrag mottas alle med takk !

Det er flott hvis dere kan bidra direkte, eller også kan sende denne mailen videre, til andre dere mener kan bidra.

For den som ser mulighet for å støtte oss via sitt firma, så vil vi ved bidrag på kr 3000 eller mer sette inn firmaets logo på vår hjemmeside, under vignetten «ørretens venner».

Kontonummeret er:  6129 14 08108

Tusen takk for ethvert bidrag !