Vellykket fiskekonkurranse på Høgevarde

Lørdag 31 august arrangerte Høgevarde Fiskeforening konkurranse, i samarbeid med Høgevarde. Tidlig på morgenen var været lite innbydende:  tåka lå som et grått ullteppe over Fisketjenna og lavvoen, og det sildret og rant fra oven. Heldigvis sendte en liten bris etterhvert tåke og regn bort, og himmelen var blå med strålende sol, da fiskekonkurransen ble blåst igang kl 1100. Leif Arne Berget i fiskeforeningen hadde gjort en fantastisk jobb for å fremskaffe premier, i samarbeid med en sponsor. Man kunne vinne både topp kvalitet haspelutstyr, røykovner, fiskevesker osv.  

Mer enn 20 store og små fiskere deltok i konkurransen, som var gratis.  Ikke alle fikk fisk, men det ble kåret vinnere både i kategori for barn og voksne. Dagens største fisk tok Roar Steen   –  en flott og feit ørret på over en halv kilo. Han mottok sine premier til applaus fra de mange  fremmøtte. Vinner av klassen for barn ble Tobias Bjønnes Olsen  som klarte å dra opp en pen fisk på 0,338 kg. Eirik Reitan Olsen (HV1) som en god nummer to, klarte å lande en fisk på 190 gram. 

Det ble også delt ut diplomer til alle deltagere, og alle ungene fikk flere kastesluker hver,  som premie for deltagelse. Høgevarde hadde fyrt opp grillen, og mange benyttet anledningen til å kjøpe seg pølser eller burger. 

Foreningen har allerede besluttet å gjenta konkurransen neste sommer, og vi legger den sannsynligvis til siste lørdag i august ,akkurat som i år! 

Roar Steen med datter - vinner av årets fiskekonkurranse

Roar Steen med datter – vinner av årets fiskekonkurranse

Tobias med en fisk på 338 gram

Tobias med en fisk på 338 gram

Eirik med en fisk på 190 gram

Eirik med en fisk på 190 gram