Fiskekonkurransen 2015

20150808_142957 Høgevarde fiskeforening avviklet årets fiskekonkurranse lørdag 8. august. Strålende vær og en fin bris lovet godt for gode fangster. Oppslutning var bra selv om vi nok skulle ønske at ennå flere hadde funnet veien til fisketjenna denne fine lørdagen.  Ved planlegging av neste års fiskekonkurranse må informasjon om konkurransen annonseres tidligere og gjerne med oppslag ved bommen.

Vi som trodde at været var optimalt for gode fangster fikk oss en overraskelse. Det ble bare tatt opp en fisk under hele fiskekonkurransen. Det var Jonathan Braathen (klassen for barn) som stakk av med den største fangsten – en fin ørret på 310 gram. Jonathan fikk fiskestang med snelle og hodelykt i premie. Alle barna som deltok i konkurransen fikk velge hver sine 2 sluker i premie. Det var populært og forhåpentligvis blir det en og annen fangst på de nye slukene.

20150808_143121IMG_1438

Etter fiskekonkurransen vanket det pølser og lompe på alle deltakerne. Et populært tiltak.

Fiskeforeningen vil takke grunneierne/Høgevarde as og Høgevarde Vel for all bistand og økonomisk støtte både til fiskekonkurransen og kultiveringstiltak for tjennene på Høgevarde.

Vel møtt til neste års konkurranse.