Fiskekonkurranse 2017

     fluefiske 3

Høgevarde fiskeforening inviterer til fiskekonkurranse lørdag 19. august kl. 13.00

Årets fiskekonkurranse avvikles lørdag 19. august kl. 13.00. Vi møtes på uteområdet ved lavvoen ved Fisketjenna, senest 12.45, for registering av deltagere.  Selve fiskekonkurransen begynner kl. 13.00 og er gratis for alle.

Det kan fiskes i begge tjenna og kl. 15.00 skal både mark og sluk opp av vannet. Så blir det registering av fangster ved lavvoen, og premieutdeling senest kl.15.30. Vi legger opp til premiering for største fisk, flest fisk og samlet vekt, og med klasser for barn under 12 år, og for alle (også voksne) over 12 år. Som tidligere år blir det mange fine premier. I tillegg blir det grilling av pølser til alle barna.  Også det gratis.

Det vil bli satt ut fisk i begge tjennene noen dager før fiskekonkurransen så vi oppfordrer alle om    ikke å fiske i fisketjennene den siste uken før fiskekonkurransen.

Før fiskekonkurransen vil det bli «offisiell» åpning av den nye fiskebryggen ved Lavoen. Fiskebryggen er ført opp med økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og Høgevarde AS har bidratt til å opparbeide vei ned til fiskebryggen samt anlegge landgang ut til bryggen.

Styret                                                                                                                                                        Høgevarde fiskeforening