Fangstrapport

Vi ønsker at alle som fisker på Høgevarde rapporterer fiskefangster. Du kan gjøre det ved å sende oss en kommentar på denne siden. Skriv gjerne når og hvor (fiskevann) du fikk fisken og gjerne hvor lang fisken var (antall cm) og vekt (gram).

Får vi tilstrekkelig informasjon om lengde og vekt på fisken, kan vi si noe om fiskenes kondisjon. Se mer om dette annet sted på nettsiden.

12 tanker om “Fangstrapport

  • Ragnar,
   Takk for kommentar.
   Ja, det gjelder for såvidt også i andre tjenn på Høgevarde, eks. i Fisketjenn nærmest infortavla hvor det kommer en del bekkeørret når elva går over sine bredder.
   Styret i fiskeforeningen vil ta saken opp på møte og slik at informasjon om dette kan gis før neste fiskesesong.
   Mvh
   Ove Vigdal

 1. Holmetjennet 10.august 1 stk 450 grams ørret(rød i kjøttet) 30 cm, Sauvalltjennet 2 stk ørret 11.august 700.- og 800.gram, 30.- og 35.cm(røde i kjøttet begge to). Alle 3 tatt med flue(flue og dupp).

 2. 07.08.2012
  5 stk ørret fra 250 – 270gr fra 26-28 cm
  Fisket i Sauvalltjerna og sauvalldammen på sluk lille auren
  Hvite i kjøttet en av dem lett rosa i kjøttet

 3. Lørdag kveld den 4. august fikk vi 6 pene ørretter i Sauvallstjenn, minste på 420 gram og største på 560 gram. Den største ble tatt på flue og de 5 andre på mark/dupp. Bilde kan oversendes. Lykke til med kalkingen. Mvh Leif Arne HV3 nr 9

 4. 1 stk ørret på 820 gram tatt på flue på Sauvallstjenn, 1 stk ørret på mark v lille Holmlitjenn og en halvkilos ørret på Sauvallstjenn.

 5. Hei

  Vil bare si fra at jeg under fiske i elva i uke 33 fikk en ørret som tydelig var av de som er blitt satt ut i tjenna. Blankere enn de vanlige, og lett rosa i kjøttet. Settefisken har altså begynt å vandre.

  Hilsen Audun.

 6. 8 flotte ørreter på mellom 300-750 gram fanget i Fyrisjøen med Panther Martin spinner. Største ble fanget av Tobias 8 år:) Synes fisket var bedre i år enn tidligere – flere og større fisk. 6 av 8 satt ut igjen.

 7. 1 stk ørret på 680 gram i fisktjenna, 1 stk på 390 gram på samme sted – begge tatt med flue. 3 stykker i «lille» Holmlitjenn på tilsammen 1,7 kg, minste på 500 gram, tatt en med flue og 2 med mark. 2 stykk noen dager før i Lille» holmlitjenn på 750 gram (tatt på mark av en bekjent).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s